Omdat wij graag willen dat je tevreden bent over het door ons geleverde haarwerk, Zullen wij je bij aflevering van je haarwerk een onderhoudsadvies doen toekomen. Indien je jouw haarwerk op de voorgeschreven manier behandelt, op de juiste manier op- en af zet en bewaart zoals voorgeschreven dan zullen model, kleur, pasvorm en dus het draagcomfort optimaal blijven.

Natuurlijk kunnen er desondanks problemen ontstaan, daarom geven wij vanaf datum aankoop en in samenwerking met de leveranciers de onderstaande garantie:

 

  • – 3 maanden garantie op de pasvorm en het binnenwerk
  • – 6 maanden garantie op fabricagefouten
  • – 3 maanden garantie op fabricagefouten bij permanente bevestiging
  • – Vervangend (nieuw) haarwerk indien de eventuele reparatie niet binnen de voorgeschreven 7 weken afgehandeld kan zijn.

 

Wel zullen wij – indien er aanspraak op de garantie wordt gemaakt m.b.t fabricagefouten – het haarwerk ter beoordeling naar de fabrikant moeten opsturen. Indien nodig zal er voor jou als cliënt en in samenspraak met de fabrikant naar een tijdelijke oplossing worden gezocht.

Daarnaast dien je er bij aanspraak op de garantie wel voor te zorgen dat je zowel, de aankoopnota (kopie) vergezeld van het onderhoudsadvies als wel dit schrijven bij het haarwerk kunt overleggen.

Wij zullen er dan alles aan doen jouw probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen!