Reserveren van een haarwerk

Bij ons is het mogelijk confectie haarwerk tegen een kleine aanbetaling een bepaalde periode (te weten minimaal 3 en maximaal 6 weken) te reserveren. Dit reserveren verplicht u tot niets. Mocht het zo zijn dat je het haarwerk niet wilt afnemen of het niet nodig blijkt te hebben dan wordt dit zonder bijkomende kosten voor je retour gestuurd naar onze leverancier en ontvangt u uw geld weer terug. Wij zullen je hierover in een persoonlijk gesprek nog nader informeren.

Haarwerk wat speciaal voor je op maat is besteld kan, zoals je zult begrijpen, nooit op zicht gereserveerd worden. Dit haarwerk is immers speciaal voor je gemaakt en op je wensen afgestemd.

 

Levertijden haarwerk

In bijna alle gevallen kunnen wij confectie haarwerk binnen 2 werkdagen in onze salon hebben, wij zullen voor jou een ruime zichtzending bestellen, zodat je een ruime keus zult hebben en een haarwerk kan kiezen waarbij je je prettig voelt. De levertijd van haarwerk op maat is normaal gesproken tussen de 12 en 16 weken. Voor haarwerk op maat wordt door ons eerst een speciale mal gemaakt in combinatie met je wensen. Doordat haarwerk op maat speciaal voor je gemaakt wordt, kan dit pas besteld worden nadat de formulieren en overeenkomsten door jou getekend zijn.