Haarverlies is een ergernis waar ook vrouwen tegenwoordig vaker mee te maken hebben. Hoe dat kan? Over exacte oorzaken van haarverlies bij vrouwen tasten de medici nog in het duister. Overmatige stress en milieuvervuiling zijn wel als oorzaken geopperd, maar nooit bewezen. Het vinden van een adequate remedie is dan ook erg moeilijk.

Oorzaken van haaruitval

Haaruitval of haarverlies kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld ziekte, medicijngebruik of erfelijke factoren. De meest voorkomende vormen van haarverlies zijn Alopecia Areata, Alopecia Androgenetica en Chemotherapie. Daarnaast bestaan er vormen van haaruitval met een duidelijke oorzaak, die zijn gelukkig makkelijker te verhelpen of gaan soms vanzelf over. Bijvoorbeeld na zwangerschap, door ziektes of gebrek aan bepaalde mineralen of vitaminen.

Oplossingen bij haarverlies

Er zijn te veel vormen van haarverlies om deze hier allemaal te noemen. Hair Consultancy staat voor u klaar om samen met u tot een oplossing voor uw probleem te komen en het is belangrijk om te weten dat Couture betekent dat wij voor iedere vorm van haarverlies een oplossing weten te vinden. Zonder enige uitzondering!